• Werkwijze

  • Werkwijze

  • Werkwijze

  • Werkwijze

  • Werkwijze

icon Bekijk onze vacatures!

Werkwijze

In de afgelopen decennia hebben we een eigen manier van projectvoorbereiding ontwikkelt. Vragen doorgronden we en samen met onze opdrachtgever bepalen we het pad van de voorbereiding. We denken altijd met onze opdrachtgevers mee, maar “eigenwijs zijn” is ons ook niet vreemd. Waar wij verbeteringen zien, stellen we deze voor.

Onze ‘Achterhoekse mentaliteit’ vind je direct terug in onze werkwijze. Niet lullen maar poetsen: we zijn echte aanpakkers en doen altijd ons best een transparant proces te doorlopen.

Flexibiliteit vinden wij erg belangrijk. De vraag “Wat is het beste moment om jullie hulp te vragen?” beantwoorden we dan ook met “Elk moment als er een hulpvraag is”. Wij werken niet met vaste procedures of modules. Elke vraag die wij ontvangen beoordelen we op inhoud en mogelijkheden. Kunnen wij de vraag beantwoorden, dan ontvang je ons voorstel. Hebben we geen antwoord, dan helpen we het antwoord via andere kanalen te vinden.

We ondersteunen graag van begin tot eind bij het proces, maar bieden ook gedeeltelijke ondersteuning.

Ook vinden we het belangrijk een project sámen te doen. We luisteren daarom graag naar jouw wens en gieten daar een laagje van onze ervaring en specialisatie overheen. Wij weten dat we op die manier tot het beste eindresultaat komen.

Benieuwd naar de mogelijkheden binnen jouw project? Neem contact op met één van onze projectmanagers.


Robert Ruiterkamp

Projectmanager,
directeur / eigenaar
r.ruiterkamp@anacon-infra.nl

Ronald Mengerink

Projectmanager,
Directeur / Eigenaar
r.mengerink@anacon-infra.nl

Arjan Woestenenk

Projectmanager a.woestenenk@anacon-infra.nl